en

BMW získalo najvyššie ocenenia na Tow Car Awards 2018 ako najlepšie vozidlo pre prívesy.

Značka BMW bola po prvýkrát vyhlásená za „celkového víťaza“ na udeľovaní Tow Car Awards 2018. BMW 520d xDrive Touring získalo víťazstvo v kategórii aj hlavnú cenu. Ocenená bola hodnota za cenu, pohodlie jazdy, náklady na prevádzku, vylepšenia a priestor pre pasažierov, spolu s praktickosťou pri prevážaní batožiny na kemping a dovolenku.

25.6.2018

Značka BMW bola po prvýkrát vyhlásená za „celkového víťaza“ na udeľovaní cien Tow Car Awards 2018. Model BMW 520d xDrive Touring bol zvolený za jasného víťaza odborníkmi z časopisov What Car? a Practical Caravan a z klubu Camping and Caravanning Club.

Po absolvovaní náročných testov bolo vozidlo BMW 520d xDrive Touring vyhlásené za celkovo najlepšie vozidlo pre prívesy a uspelo v tvrdej konkurencii v hmotnostnej triede 1 700 – 1 899 kg. Ocenená bola aj jeho hodnota za cenu, pohodlie jazdy, náklady na prevádzku, vylepšenia a priestor pre pasažierov, spolu s praktickosťou pri prevážaní batožiny na kemping a dovolenku.

Chris Brownridge, z BMW Group UK, hovorí: „Cena pre celkového víťaza v teste najväčšieho a najlepšieho britského vozidla pre prívesy je pre nás veľkou poctou. Radi by sme sa poďakovali všetkým porotcom z Practical Caravan, What Car? a Camping and Caravanning Club za to, že dali BMW 5 Touring na prvé miesto spomedzi stoviek vozidiel, ktoré tento rok otestovali. Sme potešení, že tento model je teraz oficiálne uznaný ako dokonalé vozidlo pre spojenie s karavanom alebo prívesom a pre vodičov, ktorí hľadajú práve toto spojenie.“

David Motton, redaktor časopisu Practical Caravan pre prívesové vozidlá, označuje BMW ako „jasného víťaza“ a dodáva: „Pokiaľ ide o spoľahlivé a bezpečné vedenie prívesu, BMW radu 5 nemá veľa konkurentov. Ani v jednom z testov ťahania prívesu BMW neprejavilo žiadne známky zlyhania.“

> Chcem testovaciu jazdu

> Chcem ponuku financovania

> Otvoriť ponuku skladových vozidiel

> Pozrieť ostatné novinky a videá