Široká ponuka doplnkov M Performance Parts.

Športové doplnky umocnia špičkový M dizajn vysoko výkonných modelov.

Široká ponuka doplnkov M Performance Parts.

20.6.2019

BMW M8 COUPÉ A CABRIO

V priebehu pár mesiacov prídu na trh modely nabité pretekárskou technológiou. Nové BMW M8 Coupé (kombinovaná spotreba paliva: 10,6 — 10,5 l/100 km; kombinované emisie CO2: 242 — 238 g/km) a nové BMW M8 Cabrio (kombinovaná spotreba paliva: 10,8 — 10,6 l/100 km; kombinované emisie CO2: 246 — 241 g/km) stanovia nové merítka medzi prémiovými vysoko výkonnými športovými vozidlami vhodnými na každodenné jazdenie. V procese nastavovania a ladenia zohrali významnú úlohu aj skúsenosti získané pri vývoji pretekárskeho vozidla BMW M8 GTE. To isté platí aj pre doplnky z ponuky M Performance Parts. Značka BMW predstaví širokú ponuku doplnkov M Performance Parts už pri začiatku predaja modelov BMW M8 s výkonom 441 kW (600 k) ako aj v ešte výkonnejších modeloch s označením Competition, kde výkon poskočí na 460 kW (625 k). Tie do dizajnu špičkových modelov BMW radu 8 prinesú ešte vycibrenejší štýl a vytvoria ďalšie možnosti na individuálne úpravy. Keďže ide o prvky vytvorené na mieru pre BMW, tak podľa najlepšej tradície sú všetky dielce zladené navzájom a tak isto aj s výnimočným charakterom nového modelu. Okrem zlepšenia športovej a dynamickej stránky vozidla spĺňajú všetky dielce aj funkčné požiadavky v oblasti nízkej hmotnosti a aerodynamiky. Podarilo sa to aj vďaka rozsiahlemu využitiu pretekárskych skúseností oddelenia BMW M GmbH pri vývoji prvkov M Performance.

Doplnky exteriéru vyrobené z uhlíkových vlákien zvyšujú vizuálnu príťažlivosť.
Ako doplnok k balíku Carbon Package dodávanému na želanie, prichádzajú do ponuky exteriérové karbónové dielce M Performance, ktoré dopĺňajú dynamický a elegantný vzhľad nových modelov BMW M8 inšpirovaný motoršportom. Zatiaľ čo dodatočné prahy M Performance vizuálne zväčšujú šírku vozidla, tak mriežka chladiča M Performance a bočné mriežky M Performance zvyšujú príťažlivosť prednej časti. Všetky prvky M Performance boli vyvinuté špeciálne pre nové BMW M8 a následne zosúladené v aerodynamickom tuneli. Mimoriadne kvalitné dielce z uhlíkových vlákien sa vyrábajú ručne a následne sa na ne nanáša vysoko lesklá povrchová úprava, ktorá odoláva UV žiareniu aj vysokým teplotám a vďaka nej sa všetky dielce môžu umývať aj v auto umyvárke. To isté platí aj pre kryt motora M Performance. Po otvorení kapoty pôsobí jeho pretekmi inšpirovaný vzhľad ako atraktívny magnet na pohľady.

Dobre pripravené na boj aj v najtvrdších podmienkach: športové brzdové platničky M Performance.
Kratšia brzdná dráha, rýchlejšie reakcie, vyššia teplotná odolnosť: výhod športových brzdových platničiek je mnoho a sú rôzne. Pochádzajú priamo vytrvalostných brzdových platničiek oddelenia BMW Motorsport. Verzia pre modely BMW M8 Coupé a Cabrio poskytuje dynamickejšie pretekárske riadenie pri brzdení do zákruty ako štandardne dodávaná výbava.

Volant M Performance Pro pre perfektné uchopenie počas jazdenia.
Pokiaľ ide o možnosť naplno odhaliť všetky príťažlivé dynamické schopnosti nových modelov BMW M8, tak kľúčovú úlohu zohráva aj volant M Performance Pro s dotykovými plochami potiahnutými alkantarou a s výraznými plochami na palce. Zaujímavosťou je aj špeciálna podšívka, ktorá zaručuje vynikajúce uchopenie a tým aj priamy pocit z riadenia. Okrem vynikajúceho uchopenia sa na volant dostali aj vizuálne prvky ako modrá značka na stredovej pozícii či karbónové radiace páčky s výraznými červenými radiacimi značkami. Tieto páčky sú samostatne dostupné aj pre štandardne dodávaný volant. Na výber je kombinácia karbón/alkantara alebo karbón/koža. Vizuálne zaujímavý prvok predstavuje aj prešívanie volantu M Performance Pro modrou, červenou a fialovou niťou. Ďalší atraktívny doplnok zo športovej ponuky M Performance predstavujú vysoko kvalitné mäkké koberce s vyšitým nápisom M Performance, koženým lemom, kontrastným prešívaním a s vlajkou v typických M farbách.

Excelentná ochrana pre chvíle medzi jazdením.
V ponuke M Performance Parts sa nachádzajú aj štýlové a praktické doplnky pre krátke chvíle, keď vodič nejazdí vo fascinujúcich modeloch BMW M8. Krycia plachta M Performance ochraňuje vozidlo pred škrabancami a nečistotou, napríklad počas parkovania v garáži. Kryciu plachtu možno prať v pračke. Je vyrobená z elastického polyesteru s mäkkou vnútornou časťou šetrnou k laku vozidla. Dokonale sa prispôsobí karosérii a s vytlačenými znakmi a nápismi zvýrazní viaceré dizajnové prvky ako napríklad obličky masky chladiča. Odporúčaný praktický doplnok na prevoz a uskladnenie vysoko kvalitných diskov kolies predstavujú obaly na kolesá M Performance. Chránia vodiča aj vozidlo pred znečistením a vďaka zosilneným rúčkam sa s nimi ľahko manipuluje. S atraktívnym vzhľadom M Performance vytvoria v domácej garáži pretekársku atmosféru a určite nezapadnú prachom.

BMW X3 M A BMW X4 M

Práve predstavené vysoko výkonné modely BMW X3 M a X4 M (kombinovaná spotreba paliva: 10,5 l/100 km; kombinované emisie CO2: 239 g/km) stanovujú športovým vzhľadom, obratnosťou a precíznosťou nové vzory v strednej triede vozidiel s označením Sports Activity Vehicle a Sports Activity Coupé. Charakteristický M vzhľad interiéru aj exteriéru oboch modelov teraz môžu zlepšiť exkluzívne prvky z ponuky M Performance Parts, ktoré im zároveň dodajú výraznejší nádych individuality. Športové doplnky sú dostupné aj pre obe výkonnejšie verzie BMW X3 M Competition a BMW X4 M Competition (kombinovaná spotreba paliva: 10,5 l/100 km; kombinované emisie CO2: 239 g/km).

Športovo ľahké a aerodynamické vysoko kvalitné karbónové prvky exteriéru.
Športový vzhľad vozidla a línie jeho karosérie umocňuje viacero odľahčených dielcov s novým vzhľadom uhlíkových vlákien. Komponenty vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien sú dokonale zladené a ich vzhľad aj tvary boli vyvinuté špeciálne pre modely SAV a SAC. Mimoriadne kvalitné dielce z uhlíkových vlákien sa vyrábajú ručne a následne sa na ne nanáša vysoko lesklá povrchová úprava. Okrem zlepšenia vzhľadu musia všetky doplnky karosérie spĺňať aj funkčné požiadavky na aerodynamiku a nízku hmotnosť. V ponuke sa nachádzajú karbónová mriežka chladiča, karbónové výplne otvorov na vstup vzduchu ako aj prémiové povrchy na prahy dverí s karbónovými lištami a s farebnou potlačou M Performance. Model BMW X3 M môže obohatiť aj čierny vysoko lesklý strešný spojler. Exkluzívne zadné aerodynamické prvky pre BMW X4 M sú taktiež vyhotovené vo vysoko lesklej čiernej farbe. Perfektný doplnok k exteriérovým prvkom tvorí nápis M Performance inšpirovaný automobilovými pretekmi na prednej, zadnej aj bočných stranách. Nesie sa v charakteristickým M farbách, vytvára jasné prepojenie s motoršportom a zároveň poskytuje pocit exkluzívnosti a individuality.

LED projektor na dverách s motívmi M Performance.
BMW projektor na dverách vytvára pri otvorení dverí športový pozdrav. Tri rôzne motívy zo súpravy M Performance poskytujú možnosť premietať na podklad v priestore okolo vozidla logo BMW M alebo iné grafické motívy. Osvetlenie zvyšuje komfort a bezpečnosť pri nastupovaní a vystupovaní a zároveň vytvára exkluzívnu, výnimočnú atmosféru. Športové motívy jasne vidno aj v šere.

Športové a karbónové doplnky interiéru.
Športové doplnky na zvýraznenie výnimočného charakteru nových modelov BMW X3 M a BMW X4 M vytvárajú novú atmosféru aj v interiéri. Športový pocit dodáva napríklad aj volant M Performance so styčnými plochami potiahnutými alkantarou a výraznými dotykovými plochami na palce. Okrem vynikajúceho uchopenia sa na volant dostali aj vizuálne prvky ako modrá značka na pozícii 12 hodín či trojfarebné M ručné krížové prešívanie. Športový a technologicky vyspelý charakter vozidla umocňuje aj úprava M Performance. Na výber je kombinácia karbón/alkantara alebo karbón/koža. V oboch prípadoch sa na pozícii 6 hodín nachádza nápis M Performance. Ďalšie doplnky sa spájajú so športovou automatickou prevodovkou Steptronic: športovú atmosféru interiéru môžu zlepšiť karbónové radiace pádla M Performance so zabudovanými červenými symbolmi radenia.

Volant M Performance s vysoko lesklými karbónovými lištami v kombinácii s koženým poťahom predstavuje alternatívu k štandardne dodávanému M športovému volantu. Taktiež má na pozícii 6 hodín plaketu s nápisom M Performance. Aj štandardne dodávaný volant M sport môžu dopĺňať radiace pádla. Atraktívny doplnok vozidiel z ponuky M Perofrmance je aj volič automatickej prevodovky s vysoko lesklými karbónovými prvkami.
Ďalší atraktívny doplnok zo športovej ponuky M Performance predstavujú vysoko kvalitné mäkké koberce s vyšitým nápisom M Performance, koženým lemom, kontrastným prešívaním a s vlajkou v M typickej modrej, belasej a červenej farbe.

Púzdro na kľúč M Performance a obaly na kolesá M Performance.
Štýlovým a zároveň funkčným doplnkom pre vodiča je púzdro na kľúč M Performance, ktoré spája alkantaru a uhlíkové vlákna. Kľúč od vozidla je tak chránený pred škrabancami a poškodením a k puzdru je pripevnený pomocou skrutky. Odporúčaný praktický doplnok na prevoz a uskladnenie vysoko kvalitných diskov kolies predstavujú obaly na kolesá M Performance. Chránia vodiča aj vozidlo pred znečistením a vďaka zosilneným rúčkam sa s nimi ľahko manipuluje. S atraktívnym vzhľadom M Performance vytvoria v domácej garáži pretekársku atmosféru a určite nezapadnú prachom.

> Chcem testovaciu jazdu

> Chcem ponuku financovania

> Otvoriť ponuku skladových vozidiel

> Pozrieť ostatné novinky a videá